Aardbeimeisje / Frambozenmeisje

Zomerkoninkjes!

Vier de zomer met aardbeien en ons Aardbeienmeisje. De Hollandse aardbei mag je zonder overdrijven als ‘Hollands Trots’ betitelen. Ons opvallend uitgedoste Aardbeimeisje serveert als een echte entertainer de fruitige traktatie aan de gasten of bezoekers en maakt daardoor een onvergetelijke indruk.

Unieke manier van party catering

* Ook beschikbaar als Frambozenmeisje

De frisse en pure uitstraling van de ‘zomerkoninkjes’ wordt door haar feilloos door vertaald waardoor het een beleving op zich is om van haar zo’n fruitige aardbei te krijgen als gezond en verantwoord hapje!

Ooit verrast door het proeven van een aardbei? Maak een beleving van het eten van eenvoudige producten en geef uw evenement een frisse uitstraling met dit fruitige, culinaire food concept: Het Aardbeienmeisje! Deze dame fungeert als een stukje party catering en serveert op entertainende wijze aardbeien met bijvoorbeeld een  aan de gasten.

Herkenbaar is dit concept zeker, door de frisse pakjes vol fruit dat geserveerd wordt.

Kenmerken van het Aardbeimeisje / Frambozenmeisje

  • Hoge attractiviteitswaarde door de combinatie van een fruitige en feestelijke traktatie en een stijlvolle dame
  • Fantastische eyecatcher tijdens een promotie, beurs, event, diner of ander evenement
  • Goed te combineren met Bio meisje of Healthy Tafeldame 

Boek een Aardbeimeisje om het evenement een verfrissende dimensie te geven!

 

Hoe reserveert u het Aardbeimeisje of Frambozenmeisje?

Bent u geïnteresseerd in een van de Culinaire  concepten van Lauk! hostesses & events? Dan helpen wij u graag verder! Onze werkwijze is transparant en eenvoudig. Informeer bij ons naar de mogelijkheden. Wij maken graag een voorstel op maat.

Maak kennis met de culinaire concepten van Lauk!

De culinaire concepten van Lauk! hostesses & events zijn gemaakt om de zintuigen te prikkelen en nòg meer interactie te creëren op uw feest, beurs of feestelijke event. Met onze culinaire foodladies zorgt u gegarandeerd voor extra entertainment en een onvergetelijke ervaring bij uw gasten.

Aanmelden
hostess