Aardbeimeisje

Zomerkoninkjes!

Vier de zomer met aardbeien en ons Aardbeienmeisje. De Hollandse aardbei mag je zonder overdrijven als ‘Hollands Trots’ betitelen. Ons opvallend uitgedoste Aardbeimeisje serveert als een echte entertainer de fruitige traktatie aan uw gasten of (beurs)bezoekers en maakt daardoor een onvergetelijke indruk. De frisse en pure uitstraling van de ‘zomerkoninkjes’ wordt door haar feilloos door vertaald waardoor het een beleving op zich is om van haar zo’n fruitige aardbei te krijgen als gezond en verantwoord hapje!

Kenmerken van het Aardbeimeisje

  • Leuke, volledig bij het thema passende jurk
  • Hoge attractiviteitswaarde door de combinatie van een fruitige en feestelijke traktatie en een aantrekkelijke dame
  • Fantastische eyecatcher op een beurs of (introductie) event
  • Goed te combineren met Champagnedame, Aspergemeisje of het Polaroidmeisje

Boek een Aardbeimeisje om het evenement een verfrissende dimensie te geven!

Hoe reserveert u het Aardbeimeisje?

Bent u geïnteresseerd in een van de Culinaire  concepten van Lauk! marketing & events? Dan helpen wij u graag verder! Onze werkwijze is transparant en eenvoudig. Informeer bij ons naar de mogelijkheden. Wij maken graag een voorstel op maat.

Maak kennis met de culinaire concepten van Lauk! marketing & events

De culinaire concepten van Lauk! marketing & events zijn gemaakt om de zintuigen te prikkelen en nòg meer interactie te creëren op uw feest, beurs of event. Met onze culinaire dames zorgt u gegarandeerd voor extra entertainment en een onvergetelijke ervaring bij uw gasten.