Particuliere feesten

Gastvrijheid zonder grenzen

Voor jong en oud zijn er altijd mijlpalen die een feestje waard zijn. Wat u ook te vieren heeft, Lauk! Marketing & Events maakt van elke gelegenheid een onvergetelijke ervaring.

Van Surprise party tot spetterende verjaardag

Een surpriseparty, Sweet 16 of een spetterend feest ter gelegenheid van uw vijftigste verjaardag? Pak eens uit en maak er een onvergetelijke gebeurtenis van. Thuis, in de tuin of liever op locatie? Lauk! Marketing & Events regelt een locatie, aangekleed en in de stijl die perfect is afgestemd op uw wensen en eisen.

Wilt u uw gasten culinair verrassen?

Lauk! en haar ervaren partners staan garant voor gastvrijheid en kwaliteit en verzekert u heerlijke, ambachtelijk bereide hapjes en gerechten. Lange tafels voorzien van tafellinnen voor een chique diner? Of liever stijlvolle statafels voorzien van smaakvolle hapjes voor een spetterend tuinfeest? Lauk! garandeert een sensationele smaakbeleving, van live cooking tot walking diner.

Huwelijksfeest / jubileum laten organiseren

Uw huwelijksjubileum maken wij tot een onvergetelijk feest, zowel voor u als voor uw gasten. Van aankleding tot catering, alles kunt u aan ons overlaten. Lauk! Marketing & Events regelt het van A tot Z zoals u het wilt.

 

Wij werken samen met elegante, professionele, ervaren entertainers die u en uw gasten op verrassende wijze weten te vermaken. En ook de styling en inrichting kunt u aan ons overlaten.

Wij verzorgen alles, u hoeft alleen nog maar te genieten

Wij verzorgen de totale aankleding van het feest in nauw overleg met u, zodat u en uw gasten feesten in een ambiance zoals u die voor ogen heeft.

Meer informatie?

Meer informatie over het uitbesteden van uw prive feest /evenement of gewoon een vraag? Stel ze gerust en wij staan graag voor u klaar!

Aanmelden
hostess