logo

Zoekmachine marketing

Met zoekmachinemarketing brengt u het verkeer (de traffic) naar uw website op gang. Dit gebeurt door allereerst relevante content op uw website te plaatsen, maar ook door te voldoen aan flink wat optimalisatie regels voor uw website. Optimaliseert u uw website goed, grondig en continue, dan kan dit veel verkeer naar uw website opleveren. Wij helpen u er graag mee!

Met onze kennis en specialisten kunnen wij de juiste mix vinden voor een uitstekende zoekmachine strategie.

Adwords (SEA)

Gevonden worden op Google, wie wil het niet? Met een Adwords campagne is het zo gepiept! U heeft al een website maar die wordt momenteel niet echt gevonden via Google (zoekend op een trefwoord). Dan kunt u 2 dingen doen: uw website laten optimaliseren of een Adwords campagne nemen (ook tegen lage kosten).

HOE WERKT EEN ADWORDS CAMPAGNE?
Nadat wij in overleg met u hebben vastgesteld wat het doel van uw campagne is gaan wij aan de slag:

– Er wordt een campagne “gebouwd” waarbij de pagina’s van de website worden gekoppeld (deeplinking) en alle specifieke, bedrijfsgerelateerde trefwoorden worden toegevoegd (hoeveelheid trefwoorden heeft géén invloed op de Adwords kosten).
– Het werkgebied / de regio wordt ingesteld (heeft ook géén invloed op de Adwords kosten).
– De Google-spend (‘klik’- budget) is bepaald, hoeveel wilt u paar maand investeren? Deze kosten kunt u zelf bepalen, hoe hoger uw budget is – hoe meer kliks u zult krijgen.

Optimalisatie (SEO)

IS WEBSITE OPTIMALISATIE ECHT NODIG? JA!

Om te zorgen dat uw website goed gevonden wordt in de zoekmachines (Google) moet de website voldoen aan een aantal belangrijke punten.
O.a. het gebruik van de juiste technieken, heldere navigatie, relevante teksten, keyword analyse en de juiste titels. Door te zorgen dat dit goed in elkaar zit zult u zien dat u aardig snel goede posities op bijvoorbeeld Google zal behalen. Optimalisatie van uw bezoekers dus.

Met als doel dat de bezoekers met uw product of dienst in aanraking komen wat weer resulteert in meer verkopen/opdrachten en een hogere omzet.

Landingspagina’s

WAT IS HET NUT VAN LANDINGSPAGINA`S?

Goede landingspagina’s moeten zo relevant mogelijk zijn aan de ingevoerde zoekopdracht en aan de verwachting van de bezoeker. Relevantie is echt zéér belangrijk. Het is daarom van belang dat de landingspagina’s een gerichte content bevatten (over het zoekwoord), een optimale structuur hebben qua opmaak & “bouw” en moeten een zogenaamde call-to-action bevatten voor het behalen van een hoger conversie percentage. Als uw landingspagina’s aan deze voorwaarden voldoen zult u zien dat er op korte termijn goede resultaten en hoge posities te behalen vallen!

Linkbuilding

Nog steeds is linkbuilding 1 van de belangrijkste pijlers om hoger gevonden te worden op Google en in andere zoekmachines. Los van het optimaliseren (SEO) van uw website bestaat uw ranking in zoekmachines voor 50% uit de kwaliteit van links naar uw site toe, de zogenaamde backlinks.

Met diverse pakketten kunnen wij zorgen voor de beste online resultaten
Nieuwsgierig? Neem contact met ons op