logo

Bedrijfsfeest

Organisatie van Bedrijfsfeesten en Privé feesten

Een geslaagd feest is een beleving die uw klanten en relaties niet snel zullen vergeten. De organisatie van een feest of ook wel een event is een omvangrijke klus waar juist het oog voor detail het verschil maakt. Lauk! realiseert zich dat als geen ander. Wij vertalen uw wensen naar een passend feest dat past bij uw doelstelling.

Het maakt daarbij voor ons niet uit of dit een prive of zakelijk getint event is. Een beurs, een netwerkgelegenheid, een bedrijfsfeest of de lancering van een nieuw product. De zorg rondom het event van A tot Z uit handen nemen, staat bij ons voorop.

Diverse locaties met onbegrensde mogelijkheden, een fantasierijke catering, de juiste muziek op het juiste moment, passende aankleding en relevante en inspirerende content. Want goede content leidt tot loyaliteit en conversie!

Beurs

Op een beurs staat u nooit alleen. U wilt hoe dan ook opvallen en zoveel mogelijk bezoekers in uw stand ontvangen. Lauk! borrelt van de ideeën om dit te realiseren. Wij weten het verschil te maken door mee te denken over de uitstraling van uw stand, bedenken een ludieke manier om bezoekers te trekken met als doel zoveel mogelijk NAWTE gegevens te vergaren.

Bijvoorbeeld door het inzetten van promotiedames. Lauk! beschikt over een interessant portfolio met aantrekkelijke hostesses die kennis van zaken hebben. Representatief én professioneel!

 

Spectaculair prive of bedrijfsfeest

Wilt u voor al uw klanten en relaties een spectaculair feest organiseren? Lauk!  kan deze prachtige klus van A tot Z regelen.Uitnodigingskaarten, catering, aankleding, hostesses, artiesten, geluid, beveiliging, valet parking en de algehele begeleiding van het event.

Bedrijfsfeest uitbesteden?

Uw bedrijfsfeest is bij ons in goede handen. Lauk!  kan deze prachtige klus van A tot Z regelen. Uitnodigingskaarten, catering, aankleding, hostesses, artiesten, geluid, beveiliging, valet parking en de algehele begeleiding van het feest. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.