Diensten

Met een scherp oog voor detail wordt alles tot in de puntjes verzorgd. Dat is de kracht van Lauk!

Niet alleen vóór de klant, maar mét de klant. Schouder aan schouder werken wij als uw collega en verzorgen wij alle aspecten rondom event marketing. Lauk! is van alle markten thuis, met onze brede ervaring praten wij dan ook op elk niveau met u mee. Nadat de opdracht helder is geformuleerd begint onze uitdaging. Wij werken er keihard aan om uw plannen laten slagen.

Doelgericht en met onze handen uit de mouwen, dat is waar Lauk! voor staat.

Zakelijke evenementen organiseren?

Dit kan tijdens sales- of introductie events, maar ook tijdens goed georganiseerde brainstormsessies over nieuwste ontwikkelingen binnen de branche. En heeft u er wel eens aan gedacht om uw gasten in het zonnetje te zetten tijdens een evenement gericht op loyaliteit en plezier?

> Zakelijke evenementen organiseren

Particuliere evenementen organiseren?

Een surpriseparty, Sweet 16 of een spetterend feest ter gelegenheid van uw vijftigste verjaardag? Pak eens uit en maak er een onvergetelijke gebeurtenis van. Thuis, in de tuin of liever op locatie? Lauk! regelt een locatie, aangekleed en in de stijl die perfect is afgestemd op uw wensen en eisen.

> Particuliere evenementen organiseren

Event marketing

Event marketing omvat veel meer dan alleen maar een feestje geven of een leuke bijeenkomst organiseren. Het voegt een nieuw kanaal toe aan de marketingmix.

> Event marketing 

Hostesses of promotiemeiden inzetten?

Lauk! beschikt over een ruim aanbod representatieve hostesses en promodames. Enthousiast, aantrekkelijk, geschoold en met ruime ervaring. Wij gaan voor kwaliteit en hanteren een specifieke selectieprocedure. Lauk! garandeert dames die beschikken over ‘beauty and the brains’.

> Promotie meiden inhuren

 

Aanmelden
hostess