Wij zijn 24/7 bereikbaar!

0318 514 712

Promotiedames publiekscampagne Stembuzz

Op 16 maart 2022 mag Nederland weer naar de stembus voor de gemeenteraadsverkiezingen. Waar gaan die verkiezingen over? Waarom zou ik gaan stemmen? Wat doet de gemeente dan voor mij? Het zijn vragen die vooral jongeren en jongvolwassenen hebben.

De campagne heeft tot doel de jongvolwassenen actief na te laten denken over de thema’s die er voor hen ook zeker toe doen. In samenwerking met Communicatiebureau Attacom benaderen wij de gemeentes,  sturen informatie en gaan het gesprek aan waarom deze activatie zo waardevol is voor de gemeenschap.

Onze Lauk! promotiedames en heren gaan op pad met deze leuke en interactieve activatie. Zij gaan namelijk outdoor creatief in gesprek met de jongvolwassenen middels een rode kennis knop (spel element) en een enquete.

Wij bezoek in overleg met de gemeente de exacte locaties waar veel jongvolwassenen komen. We denken bijvoorbeeld aan de ingang van een bioscoop en een sportcomplex. De data die we middels deze enquetes verkrijgen, gebruiken we voor de tweede fase: de strategie en het communicatie-concept. Hier zal onze partner Attacom verder mee aan de slag gaan wat leidt tot een campagne met een lokale tone of voice voor en door jongvolwassenen.

 

De reis: Onderzoek > Creatie > Campagne

Een toffe actie die gaat over bewustwording van de gemeenteraadsverkiezing onder de jongvolwassenen

Kenmerken van onze enthousiaste promotors

  • HBO werk- en denkniveau
  • Aanpakkersmentaliteit
  • Open houding, met een glimlach
  • Altijd in voor een babbel
  • Vol met energie

Lauk! Uw activatie partner voor marketingcampagnes

Wij beschikken over een mooi portfolio aan ervaren dames en heren die het leuk vinden om met met bezoekers/publiek interactie aan te gaan. Goed geïnstrueerd gaat het promotieteam op pad. Aanspreken, enthousiasmeren, informeren, data generen en dit alles met een stralende glimlach. Onze dames en heren beschikken over een aanpakkers mentaliteit en HBO werk -en denkniveau.

Onze promotors kunnen ook ingezet worden op uw eigen activatie!

Neem contact op met Lauk! voor de mogelijkheden of om een afspraak te maken.