Zakelijke evenementen

Een zakelijk evenement blijkt een ideaal marketinginstrument om uw doelstellingen te behalen.

Bedrijfsevenement organiseren

Dit kan tijdens sales- of introductie events, maar ook tijdens goed georganiseerde brainstormsessies over nieuwste ontwikkelingen binnen de branche. En heeft u er wel eens aan gedacht om uw gasten in het zonnetje te zetten tijdens een evenement gericht op loyaliteit en plezier?

Lauk! marketing & events organiseert zakelijke evenementen op zowel kleine als grote schaal. Creatief, betrokken en met oog voor detail. Lauk! denkt in alle opzichten met u mee. Zo regelen wij de best passende locatie en zorgen wij voor de perfecte aankleding, decoratie en catering.

 

Netwerkgelegenheden, Lifestyle events, Sales bijeenkomsten, Openingen, Seminars, Product introducties, Personeelsfeesten, Loyaliteit evenementen, Beurzen, Incentives

 

Hostesses nodig?

Wij beschikken over een mooi portfolio van dames die het evenement kracht bij kunnen zetten. Bekijk hier de mogelijkheden hostess en promotiedames 

Zo blijft u op een positieve manier in de picture bij uw relaties. Op die manier kunt u een event inzetten als krachtig marketinginstrument om uw marktpositie te verstevigen.

 

Lauk! hostesses & events organiseert uw event van begin tot eind

Meer informatie?

Meer informatie over zakelijke evenementen of gewoon een vraag? Stel ze gerust en wij staan graag voor u klaar!

Aanmelden
hostess